Komedie

Deze epische, visueel verbluffende en meeslepende film vertelt over de intieme en ontroerende reis van Silverio, een bekende Mexicaanse journalist en documentairemaker die in Los Angeles woont. Als hij een prestigieuze internationale prijs wint, gaat hij noodgedwongen terug naar zijn geboorteland, niet wetend dat deze reis hem tot een existentiële grens zal drijven. 

In Mexico dringen de waanzin van zijn herinneringen en angsten door in zijn leven en vervullen Silverio met verbijstering en verwondering. Hij worstelt net alleen met universele én persoonlijke vragen over identiteit, succes en sterfelijkheid, maar ook met de geschiedenis van zijn land en de diepgewortelde familieband die hij voelt met zijn vrouw en kinderen. Of, kort gezeg, om wat het betekent mens te zijn in deze merkwaardige tijd.
Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths is gefilmd op 65mm door Academy Award®-genomineerde Darius Khondji (Amour, Se7en) en geschreven door Iñárritu en Nicolás Giacobone (Oscar®-winnaar Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance) en Biutiful).
Het is Iñárritu's eerste film die in Mexico is opgenomen sinds de internationale sensatie Amores Perros uit 2000. Production design komt van de Oscar®-winnende Mexicaanse ontwerper Eugenio Caballero (Roma, Pan's Labyrinth) en het kostuumontwerp is in handen van Anna Terrazas (The Deuce, Roma).

Tickets

Blijf op de hoogte