IDFA on Tour

Traditiegetrouw vertonen we in het nieuwe jaar The Best of IDFA on Tour. Dit jaar zijn het drie prijswinnende films die door de jury’s van IDFA 2022 zijn bekroond om hun uitmuntendheid, omdat ze urgente verhalen vertellen of omdat ze je op een bijzondere manier raken. Dat is The Best of IDFA on Tour: een uniek programma met films die je kijk op de wereld zal veranderen. 

De ticketprijs is € 28,50 en deze IDFA on Tour-dag is ook toegankelijk voor Cinevillepashouders. Op vertoon van de BankGiro Loterij VIP kaart kun je maximaal 2 tickets kopen voor € 23,50 per ticket, verkoop hiervan is alleen aan de kassa. Losse tickets zijn niet verkrijgbaar. Op het programma:

Paradise (11.30 - 13.05 uur)
Een hittegolf in Siberië leidt tot enorme bosbranden. Dorpsbewoners slaan de handen ineen om het vuur te bedwingen, door hen De Draak genoemd. Paradise is een visueel sterke film over het inferno dat klimaatverandering kan veroorzaken.
Winnaar van de IDFA Award for Best Cinematography in de International Competition.

Journey Through Our World (13.30 - 15.30 uur)
Reis door onze wereld (Journey Through Our World) laat het eerste coronajaar door de ogen van documentaire-veteranen Petra Lataster-Czisch en Peter Lataster zien, die liefdevol de camera richten op hun gekrompen wereld. Hun kalme verslag vangt het wonderlijke van deze unieke historische periode.
Winnaar van de IDFA Award for Best Editing in de International Competition en van de IDFA Award for Best Dutch Film.

Apolonia, Apolonia (15.50 - 17.55 uur)
Apolonia, Apolonia portretteert de kunstenaar als jonge vrouw. Apolonia is getalenteerd, maar is dat genoeg om door te breken in de kunstwereld? Een indrukwekkende film die dertien jaar bestrijkt uit een allesbehalve doorsnee leven.

Tickets

Blijf op de hoogte