Beyond the Mountains and Hills

Algemeen, 93 min
Regisseur: Eran Kolirin
Acteurs: Shiree Nadav-Naor, Alon Pdut, Mili Eshet, Noam Imber
Tickets

David doet na zijn ontslag uit het Israëlische leger verwoede pogingen zijn leven een nieuwe richting te geven, maar komt veel hobbels op de weg tegen. Hoe een naïeve wereldvreemde Israelische familie onbedoeld een spoor van ellende achter zich laat.

Na 27 jaar militaire dienst probeert David zijn draai te vinden in het moderne Israël. Een gespannen maatschappij die draait om geld en status. Het starten van een nieuwe carrière blijkt niet zo eenvoudig te zijn, waardoor hij vooral thuis zit. Dan stelt een vriend voor om te gaan werken voor een bedrijf dat voedingssupplementen verkoopt. David grijpt deze kans aan in de hoop zo het bedrijfsleven in te komen.

Dit is het begin van een aaneenschakeling van dubieuze beslissingen en het overschrijden van morele grenzen. David schiet per ongeluk een jonge Palestijn dood en zijn vrouw Rina krijgt een affaire met een leerling, hun sociaal bewogen en activistische dochter Ifat raakt betrokken bij illegale praktijken en zoonlief Omri neemt op buitensporige wijze wraak op een medeleerling.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

Morgen16:30
wo 27 sep19:15

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!