Blade Runner 2049 - #FMF

#FMF, 163 min
Regisseur: Denis Villeneuve
Acteurs: Harrison Ford, Ryan Gosling, Sylvia Hoeks, Robin Wright

Zaterdag 25 november 2017 om 20.45 uur. Harrison Ford keert terug in het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982.Blade Runner is een klassieker, met recht een standaardwerk in het sciencefiction genre. Nu is er een vervolg. In een cynisch toekomstbeeld wordt jacht gemaakt op Harrison Ford. Maar is hij de vijand?

Regisseur Ridley Scott maakte met Blade Runner in 1982 een meesterwerk. Nu, 35 jaar later, is Blade runner 2049 het vervolg, ditmaal onder regie van Denis Villeneuve. Het verhaal begint met politieagent K. Hij is als ‘blade runner’ nog een groentje, maar ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. Dat geheim heeft alles te maken met de voormalige ‘blade runner’ Decard, die al dertig jaar vermist wordt. Het jachtseizoen is geopend, maar wie is nu precies de vijand?
Net als in de klassieker werpt Villeneuve in een somber toekomstbeeld de vraag op wat echt is en wat niet. Rutger Hauer zette een weergaloze rol neer in de film van Scott, maar hij is er nu niet bij. Het is echter genieten met een sterrencast waaronder Harrison Ford, Ryan Gosling, Jared Leto en Robin Wright.  

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

za 25 nov20:45

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!