Borg vs McEnroe

Algemeen, 97 min
Regisseur: Janus Metz
Acteurs: Shia LaBeouf, Sverrir Gudnason, Stellan Skarsgård
Tickets

1980. Een legendarische wimbledon-finale tussen gentlemen Borg en brulboei McEnroe. Spanning en rivaliteit bereiken een hoogtepunt. Een clash tussen twee tegenpolen die het tennis voor altijd zal veranderen.

De zomer is in zicht in 1980 wanneer het tennisduel van het jaar op de agenda staat. Op het heilige gras in Londen treft de Zweed Björn Borg, nummer één op de wereldranglijst, het Amerikaanse talent John McEnroe. De ingetogen en vriendelijke Borg wordt door de tenniswereld op handen gedragen. De excentrieke McEnroe staat ondanks zijn sportprestaties vooral bekend om zijn temperament op de tennisbaan. Iemand die zijn hand er niet voor om draait om het publiek en/of de empire uit te schelden. Beide mannen trainen ijverig ter voorbereiding op de finale; voor geen van beiden is verliezen een optie.

Hoewel ze meer met elkaar gemeen hebben dan men op het eerste gezicht zou verwachten, ontwikkelt de rivaliteit zich steeds verder en lopen de spanningen hoog op tot het langverwachte moment eindelijk daar is. Terwijl de hele wereld meekijkt naar de finale tussen twee legendes, spelen Borg en McEnroe een wedstrijd die de tenniswereld voorgoed zal veranderen.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

Vandaag19:00
Morgen15:3021:15
zo 22 okt21:15
ma 23 okt21:15
wo 25 okt19:15
do 26 okt16:30
vr 27 okt19:30
ma 30 okt21:20
wo 1 nov21:10

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!