Cloudboy

Familie, 77 min
Regisseur: Meikeminne Clinckspoor
Acteurs: Daan Roofthooft, Ayla Gáren Audhild P. Nutti, Geert Van Rampelberg
Tickets

De 12-jarige Niilas woont al zo lang hij zich kan herinneren bij zijn vader en kent zijn Zweedse moeder nauwelijks. Deze zomer moet Niilas naar Lapland afreizen waar zijn moeder en haar nieuwe familie wonen. Ondanks een warm welkom keert Niilas in zichzelf. De enige die tot hem door kan dringen is zijn halfzus Sunna.

Vader en zoon zijn al jaren op elkaar aangewezen en hebben een hechte band. Deze zomervakantie moet de verlegen Niilas – zeer tegen zijn zin – afreizen naar Lapland waar zijn moeder en haar nieuwe gezin bij de Sami, tussen de rendieren, wonen. De rendiertrek is volop aan de gang en ook Niilas moet een handje toesteken.
Ondanks de warme ontvangst, reageert Niilas zeer terughoudend. De enige die langzaamaan tot hem doordringt, is zijn nieuwe zus Sunnà.

Wanneer een rendier vermist wordt, ondernemen ze samen een spannende zoektocht waarbij een indrukwekkende eland op de meest onverwachte momenten Niilas’ pad kruist. Stilaan ontdekt Niilas zijn roots, die sterker blijken dan hij ooit had kunnen vermoeden. Tegen alle verwachtingen in beleeft Niilas de meest avontuurlijke zomer van zijn leven.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

Morgen13:00
di 2 mei15:30
wo 3 mei15:30

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50

Bestel hier uw tickets

Vul eerst uw e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw e-tickets.

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!