Exhibition on Screen: David Hockney at the Royal Academie of Arts

Exhibition on Screen, 85 min
Regisseur: Phil Grabsky
Tickets

Kunst kijken vanuit de bioscoopstoel met Exhibition on Screen!Met exposities in onder andere Londen, New York en Parijs is David Hockney wereldwijd een sensatie waar miljoenen kunstliefhebbers op af komen.Hij wordt dan ook beschouwd als de meest populaire artiest van Groot-Brittannië.

Jaarlijks zijn er in musea verspreid over de hele wereld tal van tentoonstellingen. In een aantal gevallen heel bijzondere tentoonstellingen met topstukken van de grote meesters. Zouden ze dichter bij huis zijn geweest, dan had u er als kunstliefhebber ongetwijfeld een bezoek aan gebracht. En dat kan nu ook, met Exhibition on Screen.
Zonder dat u er ver voor hoeft te reizen, bezoekt u een aantal grote kunstexposities van gerenommeerde kunstenaars. David Hockney wordt beschouwd als de meest populaire artiest van Groot-Brittannië. Hij is wereldwijd een sensatie met exposities in onder andere Londen, New York en Parijs waardoor miljoenen bezoekers wereldwijd worden aangetrokken. Hockney, inmiddels 80 jaar oud, toont absoluut geen bewijs van het vertragen of verliezen van zijn kenmerkende stoutmoedigheid. Met intieme en diepgaande interviews concentreert deze onthullende film zich op twee blockbuster tentoonstellingen in 2012 en 2016 in de Royal Academy of Arts in Londen.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

zo 22 okt16:30
di 24 okt19:30

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!