Down To Earth

Zomertoppers, 90 min
Regisseur: Rolf Winters, Renata Heinen
Tickets

Rolf Winters (consultant en coach) en Renata Heinen (self-made artiest en kunstenaar) voelden de behoefte om beter in contact te staan met zichzelf en de natuur. Om los te komen van de bestaande systemen deden ze met hun gezin een stapje terug uit de Westerse maatschappij.

Rolf en Renata leefden met hun drie kinderen vier jaar lang samen met een Indianenstam in de bossen van Upper Michigan in Noord-Amerika. Al zoekende naar een nieuw perspectief en zingeving ontstond ook het idee om de wijsheid van de stamoudsten op film vast te leggen. Het bleef echter niet bij de Indianenstam.
Het gezin trok vervolgens een jaar rond de wereld op zoek naar de verborgen ‘Wisdom Keepers’ en leefde bij verschillende volksstammen – vaak nog nooit gefilmd of geïnterviewd- op zes continenten.

De film voert de kijker van de oevers van Lake Superior in Michigan tot het hart van de Amazone; van het Australische achterland tot de Kalahari woestijn en van de Andes tot aan de binnenlanden van India. De ontmoetingen met de ‘Keepers of the Earth’ laten daadwerkelijk niemand onberoerd. Het is een wake-up call en tegelijkertijd een baken van hoop voor de wereld van morgen.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

za 26 aug21:15
vr 1 sep16:00

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!