El Reino

Algemeen, 131 min
Regisseur: Rodrigo Sorogoyen
Acteurs: Antonio de la Torre, Mónica López, Josep Maria Pou

De Spaanse Manuel is politicus en heeft het goed voor elkaar. Tot hij valselijk wordt beschuldigd van corruptie... Deze politieke thriller met heerlijk opzwepende beat was de grote winnaars bij de Goya's, de Spaanse Oscars.

Manuel Gómez Vidal is een geliefde en charismatische politicus die het goed voor elkaar heeft: hij heeft veel aanzien, een liefdevolle familie en veel vrienden. Maar hij is ook onderdeel van een corrupt politiek systeem, waar ieder zich verrijkt met publiek geld. Terwijl hij een collega en goede vriend, die zich schuldig maakt aan corruptie, indekt, wordt hij zelf het middelpunt van de aandacht en schuiven zijn partijgenoten alle schuld op hem. Manuel is echter vastberaden en doet er alles aan om zijn macht te behouden. Een Spaanse politicus, rijk geworden door schimmige deals en connecties, dreigt zijn partij te gronde te richten wanneer hij zelf in een schandaal verwikkeld raakt.
de energieke cameravoering, opzwepende technosoundtrack en intense acteurs nemen je gaandeweg mee naar een razend spannende finale
VPRO Cinema

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

do 25 jul15:40
za 27 jul15:40

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten wat er speelt bij Filmhuis Alkmaar?
Meld je hieronder aan en ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief!