Algemeen

In dit Brits-Iers drama ontsnapt een jonge moeder Sandra (Clare Dunne) uit een gewelddadige relatie en probeert, samen met haar twee dochters, een nieuw bestaan op te bouwen.

De openingscène van deze film, die zich afspeelt in Dublin, komt hard aan. Sandra wordt in elkaar geslagen door haar ex-partner Gary. Met haar twee dochters belandt ze vervolgens in een hotel. De schaarste op de huizenmarkt belet haar een fatsoenlijk onderkomen te vinden en haar ex doet er alles aan om ze het leven zuur te maken. Dan krijgt Sandra een lumineus idee: een tiny house bouwen op een eigen stukje grond. Zonder enige ervaring, maar met de hulp van een bijzonder groepje mensen, begint ze aan dit avontuur.

Hoofdrolspeelster Clare Dunne schreef zelf het scenario voor deze film die zijn verhaal van female empowerment in de rauwe, realistische context plaatst van huiselijk geweld, huizencrisis en bureaucratie. Maar Sandra hoeft haar queeste naar een plek voor zichzelf en haar dochters gelukkig niet in haar eentje af te leggen.

Tickets

Blijf op de hoogte