La La Land

Zomertoppers, 128 min
Regisseur: Damien Chazelle
Acteurs: Ryan Gosling, Emma Stone
Tickets

LA LA LAND vertelt het verhaal van beginnende actrice Mia en jazzmuzikant Sebastiaan, wonend in Los Angeles. Deze musical over het dagelijks leven vertelt de vreugde en teleurstelling die ze tegenkomen op hun zoektocht naar succes.

Beginnend actrice Mila verdient de kost met het serveren van koffie aan succesvolle acteurs en actrices. Haar geliefde, de matig succesvolle jazzpianist Sebastiaan, schraapt zijn geld bij elkaar door te spelen in grauwe, groezelige barretjes. Wanneer hun carrières een positieve wending nemen moeten er lastige keuzes gemaakt worden die hun relatie onder druk zetten. De droom die ze beiden hadden en waar ze hun hart en ziel in hebben gestopt dreigt hen nu uit elkaar te drijven.

Het romantische en kleurrijke La La Land is onvergetelijk van begin tot eind en een ode aan iedereen die durft te dromen. Met fantastisch spel van Ryan Gosling en met name Emma Stone, die terecht de prijs voor Beste Actrice won op het afgelopen Filmfestival van Venetië. Op het Filmfestival van Toronto won de film de Publieksprijs, de belangrijkste prijs van het festival en een goede graadmeter voor de Oscars…
Zet het filmjaar op z'n kop
NRC
Klassieke allure aan eigentijds Los Angeles
De Filmkrant
Gosling en Stone stralen in meesterwerk
The Guardian

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

za 19 aug21:15

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!