March of the Penguins 2

Familie, 82 min
Regisseur: Luc Jacquet
Tickets

Twaalf jaar na het eerste deel heeft Disney opnieuw een documentaire gemaakt over de bijzondere en mooie pinguïns. In deze natuurdocumentaire volgen we met behulp van drones en onderwatercamera's een jonge pinguïn die voor het eerst de grote reis gaat maken: de reis die iedere pinguïn maakt wanneer hij zijn instinct volgt.

Elk jaar gaan de pinguïns twintig dagen en nachten op pad om een partner te vinden waar ze kinderen mee krijgen. Ze komen op plekken die zo koud en extreem zijn, dat andere levende wezens er niet zouden overleven. In deze film volgen we een jonge pinguïn die voor het eerst zo’n reis gaat maken. Een reis met een nog onbekende bestemming. We maken kennis met zijn angsten, twijfels en de uitdagingen waar het dier tijdens de reis mee te maken krijgt. En met zijn sterke instinct, dat hem in staat stelt te overleven.

Deze Disney-documentaire is geregisseerd door Luc Jacquet. Hij regisseerde ook het eerste deel van March of the Penguins uit 2005. Met deze film won hij in 2006 de Oscar voor Beste Documentaire. 

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

zo 28 mei13:30

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!