Meester Kikker - FAMILIE

Familie, 83 min
Regisseur: Anna van der Heide
Acteurs: Jeroen Spitzenberg, Georgina Verbaan, Yenthe Bos, Bianca Krijgsman

Als meester Frans aan de kinderen in zijn klas vertelt dat hij af en toe in een kikker verandert, schiet iedereen in de lach. Totdat Frans op een dag de klas binnenkomt met kroos in zijn haar. Het is het begin van een spannend en komisch avontuur. Meester Kikker is gebaseerd op het succesvolle gelijknamige kinderboek van Paul van Loon.

Een alledaagse klas met heel gewone kinderen en een doodgewone meester. Of toch niet? Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Frans staat op zijn kop als blijkt dat hij soms spontaan in een kikker verandert. Helemaal niet handig, want hun nieuwe, strenge schooldirecteur Stork ziet de enthousiaste, maar licht chaotische Frans liever vandaag nog dan morgen vertrekken.
Sita is ontzettend dol op haar meester. Samen met haar klasgenootje Wouter doet ze er alles aan om haar lievelingsmeester te beschermen. Zeker wanneer blijkt dat hij als kikker maar een kwetsbaar diertje is in de grote mensenwereld en in de niet altijd ongevaarlijke natuur. Vooral voor een heel sluwe ooievaar moet hij oppassen.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

vr 20 jul14:00
vr 27 jul14:00
wo 1 aug13:00

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!