Mektoub, my love: canto uno

Algemeen, 175 min
Regisseur: Abdellatif Kechiche
Acteurs: Hafsia Herzi, Shaïn Bourmedine, Ophélie Bau, Salim Kechiouche

Amin gaat naar Parijs om carrière te maken als scenarioschrijver. In de zomer reist hij terug naar zijn geboorteplaats in Zuid Frankrijk. Een portret van een jongeman, op zoek naar zijn bestemming. Drama, maar ook lichtvoetigheid en geestig.

Het is 1994. Amin hoopt als scenarioschrijver een bestaan op te kunnen bouwen in Parijs. Maar in de zomer keert hij terug naar Sète in het zuiden van Frankrijk om vakantie te vieren met zijn familie en jeugdvrienden. In het gezelschap van zijn neef Tony en beste vriendin Ophélie slijten ze de dagen in het Tunesische restaurant van de familie, de kroegen in de buurt en op het strand waar de vakantievierende meisjes te vinden zijn. 
Vakantieliefdes, drank en hormonen stuwen de dagen voort. Amin is gefascineerd door de verliefdheid en het bedrog van zijn vrienden en observeert de passie van een zomer waarin hij zijn eigen bestemming nog niet vindt. Zijn zoektocht is echter begonnen... 

De nieuwe film van Abellatif Kechiche, die voor zijn vorige film La vie d'Adèle de Gouden Palm won op het Cannes Filmfestival.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

di 21 aug19:00

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!