Normandie Nue

Algemeen, 109 min
Regisseur: Philippe Le Guay
Acteurs: François Cluzet, François-Xavier Demaison, Julie-Anne Roth

Hoe overleven de boeren de vlees- en melkcrisis? Een Franse burgemeester probeert aandacht voor het probleem te trekken door de inwoners van zijn dorpjeover te halen om naakt te poseren voor een Amerikaanse fotograaf.

Op een dag rijdt Blake Newman, een bekende conceptfotograaf (die grote menigten naakt fotografeert) door Mêle-sur-Sarthe, een klein dorpjein Normandië. Hij wordt op slag verliefd op het Champ Chollet, een wijdsgrasveld dat zich voor het dorp uitstrekt. Het is hier en nergens anders dathij zijn volgende project wil realiseren. 
Georges, burgemeester van het dorp(François Cluzet), ziet zijn komst als een geschenk uit de hemel. Want daarmeeziet hij kans om aandacht te vragen voor de noden van zijn veehouders die doorde crisis geteisterd worden. George is ervan overtuigd dat de fotograaf zijndorp kan redden. Wat zou er gebeuren als Newman driehonderd Normandiers naaktzou fotograferen op het Champ Chollet? Om dat te realiseren moet hijzijn koppige burgers wel zien te overtuigen, en dat blijkt nog niet zo eenvoudig...

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

Vandaag21:10
di 22 mei21:15
wo 23 mei21:15
do 24 mei16:00
za 26 mei13:30

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!