Nous Finirons Ensemble

Algemeen, 135 min
Regisseur: Guillaume Canet
Acteurs: François Cluzet, Marion Cotillard, Pascale Arbillot, Clémentine Baert

Zeven jaar na de gebeurtenissen uit Les Petits Mouchoirs herenigt de vriendengroep zich. Dit nadat ieder lid zich lange tijd van elkaar heeft afgezonderd. De vrienden, allen intussen de veertig gepasseerd, organiseren een geheim verjaardagsfeest voor Max en reflecteren op hun leven en vriendschap.

Nous Finirons Ensemble is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoophit Les Petits Mouchoirs. Toen zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro hun vriendengroep uitnodigden om gezamenlijk vakantie te vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous Finirons ensemble keert de gehele originele sterrencast terug voor een grote reünie. Zeven jaar na het einde van Les Petits Mouchouirs komen de vrienden, inmiddels allemaal de veertig gepasseerd, opnieuw samen in het prachtige Zuid-Frankrijk als verrassing voor Max’ verjaardag.

De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder. Door een ruzie tussen Max en Eric hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden, maar ook deze vakantie komen er geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

Vandaag21:15
wo 19 jun21:10
do 20 jun13:00
vr 21 jun18:35
za 22 jun13:00
ma 24 jun21:00

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten wat er speelt bij Filmhuis Alkmaar?
Meld je hieronder aan en ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief!