Song to song

Algemeen, 120 min
Regisseur: Terrence Malick
Acteurs: Ryan Gosling, Michael Fassbender, Natalie Portman
Tickets

Met de muziekscene in Texas op de achtergrond zijn twee koppels op zoek naar succes in een landschap van rock-‘n-roll. Enerzijds zijn er de twee liedjesschrijvers Faye en BV en anderzijds de muziekmagnaat Cook en de serveerster die hij probeert te versieren.

De jonge, ambitieuze en onzekere Faye legt het aan met muziekproducent Cook, in de hoop dat hij haar kan helpen aan een mooie carrière. Echter, als ze BV ontmoet, ontdekt ze wat echte liefde is. Maar het lukt haar niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster die worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn?

Als in een schilderij van Jeroen Bosch onthullen Terrence Malick en zijn acteurs onbevreesd de rafelranden van zichzelf terwijl de muziek van de festivals in Austin, Texas ze begeleidt. Regisseur Terrence Malick toont een wereld van verleiding en verraad.

Met een absolute sterrencast, waaronder Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman en Cate Blanchett.
Een schitterend gefotografeerde ménage à trois
Het Parool

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

Morgen21:30
za 27 mei16:30

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!