The Beguiled

Algemeen, 93 min
Regisseur: Sofia Coppola
Acteurs: Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning
Tickets

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog (1864) belandt John McBurney, een gewonde soldaat van de Unie, in een meisjesinternaat van de Confederatie. Terwijl hij herstelt van zijn wonden probeert hij de eenzame meisjes en vrouwen in te palmen en tegen elkaar op te zetten. Een beklemmende thriller!

De gewonde yankee-korporaal McBurney belandt tijdens de burgeroorlog in een meisjesschool in het zuiden van de VS. De vrouwen in het huis leven afgeschermd van de buitenwereld. Na zijn herstel zal hij als krijgsgevangene worden overgedragen aan het zuidelijke leger. Althans, dat is de afspraak. Maar de korporaal gooit al zijn charmes in de strijd om de eenzame meisjes en vrouwen op andere gedachten te brengen.
Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

The Beguiled (een remake, het origineel stamt uit 1971) is een Amerikaans westerndrama met meer aandacht voor psychologie dan voor wapens. Geschreven en geregisseerd door Sofia Coppola (de dochter van) en gebaseerd op de roman A Painted Devil van Thomas P. Cullinan. 

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

Morgen19:00
zo 24 sep19:30
ma 25 sep21:15
wo 27 sep21:15
do 28 sep15:30
vr 29 sep15:30
za 30 sep21:00
wo 4 okt15:30

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!