Muziek in Film

Op 4 november 2021 is het 50 jaar geleden dat het laatste studioalbum, L.A. Woman, van The Doors uitkwam. Ter gelegenheid van dat jubileum tovert de band bioscopen om tot concertzalen met The Doors: Live At The Bowl '68 Special Edition. Voor fans van over de hele wereld is het de ultieme kans om het live optreden van Jim Morrison, John Densmore, Ray Manzarek en Robby Krieger op een bijzondere manier te ervaren. De muziekfilm omvat het gehele concert, inclusief 'Hello, I Love You' en 'The Wasp' en 'Spanish Caravan'. Daarnaast is er exclusief voor bioscoop een muzikaal optreden én interview te zien met John Densmore (drummer) en Robby Krieger (gitarist).

Op 5 juli 1968 zetten The Doors het podium van de Hollywood Bowl in vuur en vlam met een legendarisch optreden dat wordt beschouwd als het beste wat de band ooit op film heeft vastgelegd. Het viertal wist de twee jaar ervoor hun liveoptredens te perfectioneren en was in absolute topvorm na hun derde albumrelease ‘Waiting for the Sun’ met de nummer 1 hit ‘Hello, I Love You’.

Nu is er dit jubileum. Robby Krieger: "De magie die is verricht om de beeld- en geluidskwaliteit van deze show te optimaliseren zal iedereen het gevoel geven alsof ze op de eerste rij in de Hollywood Bowl zitten". Dit speciale bioscoopevenement ter ere van L.A. Woman bevat een gloednieuw optreden en een gesprek met John Densmore, Robby Krieger en Doors Manager, Jeff Jampol.

Exclusief gefilmd voor het grote doek. Deze 'Special Edition' release creëert een ongeëvenaarde bioscoopervaring. De film is geremasterd in verbluffend Dolby ATMOS® (waar beschikbaar) en 5.1 surround sound door Bruce Botnick, de oorspronkelijke geluidstechnicus & mixer voor The Doors die het live optreden in de Hollywood Bowl in 1968 opnam en L.A.Woman mede produceerde. De concertfilm is nauwkeurig gerestaureerd vanaf de originele cameranegatieven en opnieuw gemixt en gemasterd met behulp van originele multi-track tapes.

Tickets

Blijf op de hoogte