The Glass Castle

Algemeen, 127 min
Regisseur: Destin Cretton
Acteurs: Brie Larson, Naomi Watts, Woody Harrelson,
Tickets

Jeannette Walls is een meisje dat opgroeit bij ouders die leven als nomaden; vader Rex is een alcoholist en moeder Rose Mary een artiest. De ongebruikelijke levensstijl van de familie zal zowel hun vloek als hun redding zijn om te overleven, onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

Rex en Rose Mary Walls hadden vier kinderen. In het begin leefden ze als nomaden en trokken door dorpjes en kampeerden in de bergen in het zuiden van de Verenigde Staten. Rex was een charismatische, briljante man die in nuchtere buien zijn kinderen lesgaf en hen leerde zonder remmingen van het leven te houden. Rose Mary, geïnteresseerd in schrijven en schilderen, keek echter niet veel om naar de kinderen.
Toen hun geld na een aantal jaren opraakte, vertrok de familie naar een klein mijnwerkersdorp waar het gezin al snel vervalt in allerlei crimineel gedrag om te overleven onder de meest erbarmelijke omstandigheden. Uiteindelijk weten Jeannette en de andere kinderen zich een voor een te onttrekken aan hun overheersende ouders en vinden hun eigen weg.
Beïnvloed door haar disfunctionerende en alcoholistische vader, besluit Jeannette met een vurige vastberadenheid om op haar eigen manier succesvol te worden. 

The Glass Castle is gebaseerd op de memoires van schrijfster Jeannette Walls. Het boek stond vijf jaar lang in de bestsellerlijst van de New York Times.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

Vandaag18:50
Morgen21:00
zo 22 okt21:00
ma 23 okt21:00
di 24 okt21:00
wo 25 okt21:00
do 26 okt21:15
vr 27 okt21:15
za 28 okt16:00
zo 29 okt21:20
ma 30 okt21:15
di 31 okt21:00
wo 1 nov16:00

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!