The Late Shift - #FMF

#FMF, 90 min
Regisseur: Tobias Weber
Acteurs: Joe Sowerbutts, Haruka Abe, Joel Basman

Zaterdag 25 november 2017 om 21.00 uur. Matt werkt in een parkeergarage en ziet iets verdachts gebeuren. Als hij op onderzoek uitgaat belandt hij van de ene in de andere krankzinnige situatie. Welke keuzes moet hij maken om hier uit te komen? De kijker bepaalt - met een app.

Het verloop van deze film ligt volledig in jouw handen. Cinematic storytelling neemt een nieuwe wending met Late Shift: 's werelds eerste echte interactieve filmervaring. Late Shift laat de kijker met behulp van een app bepalen wat het lot van de hoofdpersoon op het scherm zal zijn. De film breekt de grenzen van de traditionele film door het publiek de macht te geven over de talloze flexibele verhaallijnen die leiden tot een van de zeven conclusies.
Het verhaal begint simpel. Alles draait om de student Matt. Om wat bij te verdienen werkt hij in een parkeergarage. Op een avond, die begon als elke andere, gebeurt er iets vreemds. Er wordt een auto gestolen en vanaf dat moment raakt hij betrokken bij verschillende bizarre gebeurtenissen.
De kijker heeft voor aanvang van de film een app gedownload en verschillende keren tijdens de film word je gevraagd hoe de film moet verdergaan. De meeste stemmen gelden, dus als de meeste kijkers via de app aangeven dat Matt moet vluchten, dan zal Matt vluchten. Moet Matt zwijgen of praten tijdens een verhoor? Het ligt aan jou. Jij hebt het lot van Matt in handen

Download hier alvast de Ctrl Movie app, die je nodig hebt om het verhaal te beïnvloeden:
Klik hier voor de iOS versie
Klik hier voor de Android versie

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

za 25 nov21:00

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!