The Leisure Seeker

Algemeen, 112 min
Regisseur: Paolo Virzi
Acteurs: Helen Mirren, Donald Sutherland

"Eerst Napels zien en dan sterven". Zoiets dachten John en Ella toen het getuttel en betuttel door artsen en hun volwassen kinderen hen te veel werd en ze met hun camper The Leisure Seeker er op uit trokken. Op zoek naar hun eigen happy ending.

'Freedom’s just an other word for nothing left to lose...'. Deze regel uit het lied Me and Bobby McGee van Janis Joplin past nergens beter dan in deze film, als John en Ella samen in hun oude camper op pad zijn. De twee hebben al meer dan vijftig jaar een mooi huwelijksleven, zijn in de tachtig en beiden ernstig ziek. Ella lijdt aan kanker en heeft recent besloten de behandeling te stoppen. John heeft Alzheimer. Op zoek naar een laatste meeslepend avontuur vertrekken ze voor een reis in hun oude vertrouwde camper die ze 'The Leisure Seeker' noemen. 
Ze vluchten voor de zorg en benauwende bemoeizucht van artsen en hun volwassen kinderen. De reis voert hen van Massachusetts naar Florida. Ze herbeleven hun passie voor het leven en hun liefde voor elkaar op een tocht die tot het laatste moment bol staat van openbaringen en verrassingen. Oscarwinnares Helen Mirren (‘The Queen’) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (‘JFK’) spelen de hoofdrollen in deze film van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian.  

De film ging met veel succes in Venetië in première en is ook geselecteerd voor het Toronto International Film Festival.

Tickets

Selecteer een dag en een tijd:

Morgen19:00

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!