The Sixth Sense

Liefde voor Leven & Afscheid, 107 min
Regisseur: M. Night Shyamalan
Acteurs: Bruce Willis, Haley Joel Osment, Toni Colette, Olivia Williams

Kinderpsycholoog Crowe gaat aan het werk met Cole die vermoedelijk lijdt aan een psychose omdat hij zegt dode mensen te zien. Omdat hij eerder in een soortgelijk geval niet heeft kunnen helpem, hoopt Crowe daarmee zijn leven weer op de rails te krijgen.

Psycholoog Malcolm Crowe wordt gevraagd de zorg op zich te nemen voor het stille introverte jongetje Cole Sear dat vermoedelijk aan een psychose lijdt. Coles alleenstaande moeder Lynn houdt zielsveel van hem, maar weet zich totaal geen raad met de constante angstaanvallen van haar zoontje en de sociale isolatie die zijn gedrag met zich meebrengt.Crowe probeert bevriend te raken met Cole zodat die hem wellicht op den duur in vertrouwen durft te nemen over wat hem bezighoudt. Wanneer hij voor het eerst diens angstaanvallen van dichtbij meemaakt en Cole hem zijn geheim vertelt (I see dead people) gelooft Crowe dit niet. Naarmate hij meer inzicht krijgt in de psyche van de jongen en verschillende van zijn getuigenissen erg goed blijken te rijmen met het feitelijke verleden van de plaatsen waarover hij deze getuigenissen doet, begint hij te twijfelen.     

 De inleiding wordt verzorgd door Marjon en Veerle Wagenaar. Zij werken met jongeren en volwassenen op het gebied van energie, het onbewuste en het 6e zintuig. Dit doen ze door middel van coaching, oefeningen, gesprekken, readings en healings. 

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

di 19 dec19:15

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!