TRIO - De Jacht Op Een Legendarische Schat

Familie, 78 min
Regisseur: Eva Dahr
Acteurs: Dilara Horuz (Stem), Ridder van Kooten (Stem), Justin Swagerman (Stem), Sander de Heer (Stem), Joost Claes (Stem),

Een spannende Noorse jeugdfilm (9+) waarin drie tieners op zoek gaan naar een ingenieus verborgen schat. Hun vriendschap wordt daarbij danig op de proef gesteld.  

Eeuwenlang hebben mensen naar het legendarische heiligdom van St. Olav gezocht, zonder resultaat. Het trio Nora, Lars en Simon gaat op zoek naar deze ingenieus verborgen schat. Bij hun zoektocht worden ze op de hielen gezeten door een bende meedogenloze kunstdieven en hun sinistere opdrachtgeefster Lady Zhen.

Wat volgt is een spectaculaire speurtocht naar het goed bewaarde geheim van een familie op de Lofoten. En wat zoeken ze bij Nora's opa? De drie tieners proberen de dieven steeds een stap voor te blijven. Hierbij wordt hun vriendschap zwaar op de proef gesteld en de drie tieners moeten diep in zichzelf graven om de echte schat te vinden. 

Over kunstschatten, een geheim genootschap, jaloezie, relaties, computernerds, een rolstoeler, een ingenieus verborgen schat, vriendschap, eerste kus en nog veel meer. Superspannend voor 9 jaar en ouder!

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

zo 22 jul13:00
wo 25 jul15:00
wo 1 aug14:00

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!