Truman

Liefde voor Leven & Afscheid, 108 min
Regisseur: Cesc Gay
Acteurs: Ricardo Darín, Javier Cámara, Dolores Fonzi

Een film met inleiding over thema’s als het ziekteproces, afscheid, de nabestaanden en euthanasie. Deze avonden faciliteren het kijken naar films over de dood en het praten over afscheid nemen. Maar ook bewust(er) genieten van het leven en dat wat er is. In samenwerking met Libelle uitvaartbegeleiding.

Dit intieme en humoristische portret vertelt het verhaal van een vriendschap tussen twee verschillende karakters en de moed die nodig is om de dood te accepteren.

In dit humoristische drama staat het leven van de vrienden Julián en Tomás centraal. Julián is een acteur en levensgenieter die de vijftig is gepasseerd. Hij is terminaal ziek en accepteert dat sterven deel uitmaakt van het leven. Daarom organiseert hij zijn laatste afscheid. Zijn jeugdvriend Tomás komt hem uit Canada bezoeken, ze hebben elkaar in jaren niet gezien. Samen zullen ze vier onvergetelijke dagen beleven, waarin ze diverse steden aandoen. Ondertussen proberen ze een oplossing te vinden voor de grootste zorg waar Julián mee worstelt: een nieuw thuis vinden voor Truman, zijn hond.

Inleiding door Nienke Blom, uitvaartbegeleider en begeleider levensafronding bij Libelle uitvaartbegeleiding. Ze vindt het heel belangrijk dat mensen hun vragen kunnen stellen, ideeën delen en inzicht hebben in kosten. Dit geeft helderheid, rust en ruimte voor eigen keuzes.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

Morgen19:30

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!