Un Ange

Algemeen, 106 min
Regisseur: Koen Mortier
Acteurs: Vincent Rottiers, Fatou N'Diaye, Paul Bartel, Aïcha Cissé

Koen Mortier wil met Engel het verhaal vertellen van een stormachtige romance, een letterlijke amour fou tussen twee verloren zielen: Thierry, een sportman wiens carrière tanende is, en Fae, een jonge Senegalese gazelle, die enkel hoopt op overleven.

IEngel volgt de ontmoeting van een prostituee, Fae, en de wereldberoemde sportman Thierry. Tijdens zijn vakantie in Senegal wordt hij halsoverkop verliefd op de Afrikaanse schoonheid. Ze vinden waardigheid en hoop bij elkaar om zich uit hun benarde situaties te bevrijden. Boven dit wederzijds gevoel primeert echter hun liefde voor elkaar. Tot Thierry zich onder invloed vreemd begint te gedragen. Wanneer Fae de volgende ochtend ontdekt dat Thierry overleden is, wordt ze gearresteerd ondanks haar onschuld. Om verder te kunnen met haar leven, moet ze terug naar de kamer waar het allemaal begon.

De Europese kampioenschappen wielrennen vinden deze komende zomer plaats in Alkmaar. Van 7 tot en met 11 augustus strijden junioren, beloften en eliterijders in een spannend programma om de titels. Het internationale evenement neemt in de wielersport een belangrijke plaats in. Speciaal in dit kader vertonen wij drie zinderende films over zij die de pedalen betrappen. Met mooie, alledaagse beelden van de diverse koersen op de achtergrond krijgt de kijker verhalen te zien over de waterdragers, de winnaars en natuurlijk het leed dat hiermee gepaard gaat.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

wo 21 aug15:30
do 22 aug16:50
vr 23 aug13:00

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten wat er speelt bij Filmhuis Alkmaar?
Meld je hieronder aan en ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief!