Wild

Documentaire, 80 min
Regisseur: Luc Enting

In Wild worden gedurende vier jaargetijden dieren gevolgd die opgroeien, stoeien, vechten en jongen krijgen, die dan op hún beurt weer uitvliegen. Een mooie, ontroerende, maar ook grappige natuurdocumentaire over de schoonheid van de Veluwe. De drie hoofdrolspelers zijn de vos, het edelhert en het wilde zwijn.

In Wild volgen we de dieren op de Hoge Veluwe. Geboorte, spelen, vechten, jagen, eten en gegeten worden, alles zo fraai in beeld gebracht alsof je er zelf bij bent. De hoofdrollen in deze film zijn weggelegd voor de vos, het edelhert en het wilde zwijn; de raaf, buizerd en ijsvogel zijn figuranten.
Regisseur Enting heeft ruim twee jaar aan deze film gewerkt. Hij had toestemming om in gebieden te filmen waar normaal geen sterveling mag komen. Met engelengeduld dook hij elke dag en vele nachten de Veluwe in, wachtend op die spaarzame momenten. Het resultaat is een imponerende film over een van de mooiste natuurgebieden die Nederland rijk is. 
André van Duin verzorgt de voice-over van deze prachtige natuurfilm, en is naar eigen zeggen trots dat hij zijn stem hieraan heeft mogen verbinden. 

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

wo 21 feb15:30
za 24 feb13:30
ma 26 feb15:30
wo 28 feb13:30

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!