Wonderstruck

Algemeen, 117 min
Regisseur: Todd Haynes
Acteurs: Oakes Fegley, Millicent Simmonds, Julianne Moore, Michelle Williams

Een jongen, Ben, verlangt in de jaren ‘70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ‘20 een plakboek bij van het leven van een door haar bewonderde actrice. Beiden gaan op zoek.

Wonderstruck volgt het verhaal van twee personen, Rose en Ben, uit verschillende tijdsperiodes. Het deel van Rose is in zwart-wit gefilmd en dat van Ben in kleur en met de hectiek en muziek uit de jaren ‘70. In 1927 besluit de eenzame Rose naar New York te reizen om haar idool te ontmoeten.
In 1977 wordt Ben gedwongen bij zijn oom en tante te wonen nadat zijn moeder door een tragisch ongeluk om het leven is gekomen. In een boek van zijn moeder vindt hij een aanwijzing waar zijn vader zou verblijven, en ook hij trekt naar New York om zijn vader te vinden en te ontmoeten. Door een mysterie zullen de paden van Ben en Rose op speciale wijze met elkaar kruisen.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Brian Selznick die ook het scenario voor de film schreef. De helft van de film wordt gepresenteerd als een stomme film met een aantal dove acteurs in de rollen, zoals de 13-jarige Millicent Simmonds die de rol van Rose speelt.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

Vandaag21:20
Morgen21:05
wo 20 dec21:05
do 21 dec16:00
za 23 dec14:00
zo 24 dec15:30
di 26 dec15:30
wo 27 dec20:45

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!