Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Zomertoppers, 115 min
Regisseur: Martin McDonagh
Acteurs: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell

De stemmen zijn geteld en deze film behoort volgens jullie tot de beste, fijnste en leukste films van afgelopen seizoen.Bestel snel je kaarten, dit is je laatste kans!Een donker en komisch drama van Oscarwinnaar Martin McDonagh ('In Bruges') over een gefrustreerde en rouwende moeder. Bij gebrek aan vooruitgang bij de zoektocht naar de moordenaar van haar dochter, vraagt ze de aandacht van de lokale politie. Op een bijzondere manier...

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp, gericht aan het gerespecteerde hoofd van politie, William Willoughby. 
Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing's ordehandhavers alleen maar heftiger. Gaandeweg lijken de hoofdpersonen steeds meer van elkaar te begrijpen en verandert het donker in menselijk, hoopvol en integer.

De film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri werd zondag 7 januari de grote winnaar van de Golden Globes. De zwarte komedie won vier prijzen, waaronder die voor beste film.

Tickets

Selecteer een dag een tijd:

Morgen16:00
za 25 aug21:15

Uw keuze

  • Zaal: Zaal 2 - blauw
  • Datum: Wo 1 feb
  • Tijd: 21:15
  • Prijs:12,50
Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Bestel hier uw tickets

Vul uw naam en e-mailadres in om verder te gaan.
Op dit adres ontvangt u uw reserveringsbevestiging.

Informatie over bestellen met een Cineville-pas

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!