CinevilleFilmhuis Alkmaar – Cineville

Je kunt met de Cinevillepas onbeperkt naar de film in Filmhuis Alkmaar. Ook in andere steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Dordrecht, Delft en Castricum kun je met je pas naar de film. En dat voor slechts € 19,95 per maand!

Reserveren voor Cinevillepas houders

Cineville pashouders kunnen kaarten reserveren via onze website www.filmhuisalkmaar.nl. Na de reservering ontvang je een bevestiging in de mail.
Op deze bevestiging staat een transactiecode. Die neem je mee en als je je meldt bij de kassa om jouw Cinevillepas te laten scannen, dien je het transactienummer te vermelden.

De gereserveerde kaarten kunnen vanaf 90 minuten en uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de voorstelling worden opgehaald, daarna vervallen de reserveringen.

Meteen een Cinevillepas kopen?

Klik hier

Cineville-abonnement

Je kunt niet alleen onbeperkt naar de film, maar de Cinevillepas geeft je ook toegang tot tal van speciale programma’s als talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna is hij per maand op te zeggen. Duizelt het je al? Cineville.nl is je gids voor het volledige aanbod in Cineville.

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!