Cineville

 
Filmhuis Alkmaar - Cineville

Je kunt met de Cinevillepas onbeperkt naar de film in Filmhuis Alkmaar. Ook in andere steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Dordrecht, Delft en Castricum kun je met je pas naar de film. De pas is dus géén pas van Filmhuis Alkmaar! En dat voor slechts € 22,50 (of € 18,50 als je jonger bent dan 30 jaar) per maand! 

Cineville lidmaatschap

Je kunt niet alleen onbeperkt naar de film, maar de Cinevillepas geeft je ook toegang tot tal van speciale programma’s als talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna is de pas per maand op te zeggen. Duizelt het je al? Cineville.nl is je gids voor het volledige aanbod in Cineville.

Vragen over je Cineville-abonnement? Neem dan contact op met Cineville

Meteen een Cinevillepas kopen?

Klik hier om meteen je eigen pas te bestellen of cadeau te geven.

Cinevillepas opzeggen

Het Cineville lidmaatschap kan worden opgezegd, rekening houdend met de minimale lidmaatschapsperiode van vier volledige betaalde kalendermaanden. De opzegtermijn is minimaal één volledige kalendermaand, waarbij geldt dat het lidmaatschap afloopt op de laatste dag van de volgende kalendermaand. Voorbeeld: een Cineviller zegt zijn pas op 19 september op, dan zal de pas geldig zijn t/m 31 oktober. 

Om op te zeggen log je in bij je Cineville account (Filmhuis Alkmaar kan je hier dus niet bij helpen) Ga vervolgens naar het tabblad 'Mijn Cinevillepas' en klik op de knop 'Beheer je lidmaatschap'. Je ziet vervolgens je actieve lidmaatschap onder je gegevens staan. Hier kun je een einddatum voor je lidmaatschap aangeven via het knopje 'Opzeggen'. Je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging met daarin de einddatum van je lidmaatschap. Ontvang je geen bevestiging? Stuur dan een mailtje naar klantenservice@cineville.nl.