Cineville


Filmhuis Alkmaar – Cineville

Je kunt met de Cinevillepas onbeperkt naar de film in Filmhuis Alkmaar. Ook in andere steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Dordrecht, Delft en Castricum kun je met je pas naar de film. En dat voor slechts €21,00 (of €17,50 indien jonger dan 30 jaar) per maand!

Reserveren voor Cinevillepas houders

Cineville pashouders kunnen kaarten reserveren* via onze website www.filmhuisalkmaar.nl. Na de reservering ontvang je een bevestiging in de mail.

Op deze bevestiging staat een transactiecode. Die neem je mee en als je je meldt bij de kassa om jouw Cinevillepas te laten scannen, dien je het transactienummer te vermelden.

De gereserveerde kaarten kunnen vanaf 90 minuten en uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de voorstelling worden opgehaald, daarna vervallen de reserveringen. Je kunt dan ook nog rustig genieten van een gratis kopje koffie of thee, voorafgaand aan de film.

* Mocht je met je Cinevillekaart gereserveerd hebben en je kunt onverhoopt niet komen, dan verzoeken wij je tijdig (liefst voor 09.00 uur van de dag van de voorstelling) je reservering te annuleren via het sturen van een mail naar kassa@fhalkmaar.nl met vermelding van je transactiecode van de reservering.

Meteen een Cinevillepas kopen?

Klik hier om meteen je eigen pas te bestellen of cadeau te geven!

Cineville-abonnement

Je kunt niet alleen onbeperkt naar de film, maar de Cinevillepas geeft je ook toegang tot tal van speciale programma’s als talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna is hij per maand op te zeggen. Duizelt het je al? Cineville.nl is je gids voor het volledige aanbod in Cineville.

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten wat er speelt bij Filmhuis Alkmaar?
Meld je hieronder aan en ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief!