Maatregelen coronavirus

Vanaf zaterdag 25 september kunnen alle stoelen in onze filmzalen weer volledig bezet worden, voorlopig in combinatie met een coronapas en je ID. Dit geldt voor alle bioscopen en filmhuizen in Nederland.

Met de coronapas kun je laten zien dat je gevaccineerd bent, onlangs van COVID-19 hersteld bent of negatief getest bent. De coronapas is digitaal beschikbaar op je telefoon via de CoronaCheck app, maar kan ook geprint worden via de website CoronaCheck.nl. De QR-code op de coronapas wordt bij de kassa ingescand.

Tips
  • Zorg dat je voordat je naar het filmhuis komt je coronapas met QR-code beschikbaar hebt op je telefoon of op papier.
  • Vergeet niet om je legitimatiebewijs mee te nemen en natuurlijk je ticket voor de voorstelling.
  • Een ticket bestel je online. De ticketprijs blijft € 11,50, dit is inclusief koffie of thee vooraf. Na de voorstelling ben je van harte welkom om nog even na te zitten met een drankje en een hapje.
  • Kom wat eerder dan normaal. Het checken van de coronapas vergt wat extra tijd per bezoeker.
  • Meer informatie over de coronapas

Op de website van de Rijksoverheid staat uitgelegd hoe je de CoronaCheck app installeert op je telefoon en je coronapas uploadt. Ook lees je hoe je een papieren coronapas kunt printen. De persoon die de QR-code scant, ziet alleen een groen scherm en niet of je getest, gevaccineerd of recent hersteld bent. Het tonen van de coronapas geldt voor bezoekers van 13 jaar en ouder.

Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met actuele informatie.