PICL, Filmhuis Alkmaar. Maar dan thuis.


PICL, de online filmzaal van Filmhuis Alkmaar.

Mis jij soms weleens die ene film omdat je even geen tijd had om ons te bezoeken? Die keer dat je geen oppas kon vinden bijvoorbeeld. Of omdat hij niet op het tijdstip draaide wanneer jij kon. Goed nieuws!


Naast films in ons filmhuis kun je nu speciaal geselecteerde film ook thuis kijken via https://picl.nl/theaters/filmhuis-alkmaar/
Gewoon op je TV, laptop, tablet of smartphone. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Maar ... wat is Picl?

Picl is een initiatief van mensen die gek zijn op film. Zo zijn we vol van Nederlandse cinema en arthousefilms. Het plan is om zoveel mogelijk mensen aan te steken met dit enthousiasme. Daarom bieden we je in samenwerking met 21 Nederlandse filmtheaters het mooiste aanbod van de allernieuwste en documentaires. Films die nu in het filmhuis draaien, stream je dus exclusief op Picl.

Voor € 8,50 (de prijs van een bioscoopkaartje) krijg je 48 uur toegang tot een nieuwe film wanneer het jou uitkomt. Picl werkt super eenvoudig via je telefoon, laptop, pc of tablet. Zonder te downloaden! Later verder kijken? Picl onthoudt waar je gebleven was. En het wordt nog beter. Voor deze prijs krijg je niet alleen een super actueel en exclusief aanbod, maar steun je ook nog eens jouw favoriete filmtheater. Ideaal!

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten wat er speelt bij Filmhuis Alkmaar?
Meld je hieronder aan en ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief!