Acht extra familievoorstellingen per week

Acht extra familievoorstellingen per week

Lekker met de (klein)kinderen naar de film? In de zomervakantie draaien we van donderdag tot en met zondag rond 11.00 & rond 13.00 uur extra kinderfilms. Je vindt ze in ons weekoverzicht (onder Films & Tickets). Veel kijkplezier!

Hieronder de titels en trailers (zodat je alvast kunt uitzoeken waar je heen wilt):

 

Aya and the Witch

In deze familiefilm wordt Aya geadopteerd door een heks en belandt een huis vol mystiek en magie...

Bestel hier alvast je tickets: Aya and the Witch | Filmhuis Alkmaar

Buurman en Buurman: Bakken en Grillen

Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur Buurman & Buurman: Bakken en Grillen! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk… 

De Apenprins

Het nieuwe meesterwerk van regisseur Jean-François Laguionie (Louise en Hiver) is een prachtige, grappige en intelligente animatiefilm, met schitterend kleurgebruik. Het is filosofische verhaal voor de hele familie, dat vertelt over de omgang met natuur, cultuur en andere soortgenoten en de vraag hoe je een samenleving tot een welkome plek maakt voor iedereen.

Bestel hier je tickets: De ApenPrins | Filmhuis Alkmaar

De kleine Heks

De kleine heks is vastberaden de beste heks van het bos te worden. Hierdoor rolt ze samen met haar raaf Abraxas van het ene in het andere avontuur! Van zo'n heksje moét je wel houden!

 

Dropje

In deze vrolijke familiefilm val je met verbazing van het ene avontuur in het andere. Dropje pakt je bij de hand en neemt je mee. Wie Dropje is? Dropje is geen jongen, geen meisje en ook geen knuffel... Het is gewoon Dropje.

Bestel hier je tickets: Dropje | Filmhuis Alkmaar 

Fergie de kleine grijze tractor gaat vol gas

Een ongeval in het bos lijkt Gustav bijna te verwonden. Gelukkig wordt hij net op tijd gered door onze vriendelijke grijze tractor, Fergie.

Knoester en het Zeemonster

Knoester gaat deze keer op vakantie naar een meer waar een zeemonster is gezien. (nog géén NL trailer beschikbaar)

Sia, de rebelse Bosfee

Een vrolijk, spannend verhaal over de rebelse fee Sia en een excentrieke jongen die al hun moed en kracht moeten inzetten om de natuur van de ondergang te redden.

Bestel meteen je tickets: Sia, de Rebelse Bosfee | Filmhuis Alkmaar 

Stormwind

Een ontroerende en avontuurlijke familiefilm over de liefde voor paarden: Stormwind komt in zwaar weer.