Bowie in Film

Vanaf 15 september: Moonage Daydream

Een genot voor oog & oor en een must-see voor Bowie-fans! 
Voor de vertoning van Moonage Daydream op zaterdag 17 september spelen Johnny Hollenberg en Reinier Borst tussen 20.30-20.50 uur een aantal Bowie songs live in de foyer.

Nog meer Bowie zien?
Ter gelegenheid van de release van deze geweldig mooie docu vertonen we vier klassiekers waarin Bowie schittert. De tickets voor deze films zijn nu te koop! 

The Man Who Fell to Earth

Sciencefiction-klassieker uit 1976 met popicoon Bowie als buitenaards wezen dat vermomd als mens op aarde komt. Hij moet water vinden en zijn terugvlucht regelen, maar wordt verliefd op een mensenmeisje.

 
The Hunger

Sensuele horror-klassieker uit 1983 waarin David Bowie een relatie heeft met de tijdloze vampier Miriam. Als hij abrupt veroudert, zoekt hij hulp bij Dr. Roberts. Zij raakt zo in de ban van Miriam raakt, dat ze een - fatale - relatie begint. Bowie krijgt uitstekend tegenspel van steractrices Catherine Deneuve en Susan Sarandon.


Merry Christmas, Mr. Lawrence

Japans/Britse oorlogsklassieker uit 1983 over een groep Britse krijgsgevangenen in een Jappenkamp, waarin Bowie als majoor Jack 'Strafer' Celliers een psychologische strijd voert met de kampcommandant.


Labyrinth

Fantasy-klassieker uit 1986 met Bowie als Goblinkoning, die een baby ontvoert en gevangen houdt in zijn kasteel middenin een mythisch labyrint. Tienermeisje Sarah moet haar broertje terughalen en allerlei puzzels oplossen.