IFFR Gemist

Grijp nu je laatste kans om nog drie favorieten uit de selectie van de 47ste editie van International Film Festival te bekijken. Op zondag 22 april draaien we Arrhythmia, Jimmie en All You Can Eat Buddha, stuk voor stuk films die in de top van de IFFR Publieksprijs zijn geëindigd en alleen tijdens IFFR Gemist nog bij ons op het witte doek te zien zijn.

Arrhythmia (
Rusland - 2017 - Boris Khlebnikov - 117 min.)

Een bevlogen maar vaak beschonken ambulancebroeder staat op het punt alles te verliezen: zijn huis, zijn baan en vooral zijn geliefde vrouw die bij hem weg wil. Dit krachtige en innemende onderzoek van de huwelijkscrisis van een echtpaar weerspiegelt de turbulente staat waarin het moderne Rusland zich bevindt.
Tickets: https://www.filmhuisalkmaar.nl/films/arrhythmya

Jimmie (Zweden, Oostenrijk, Kroatië - 2018 - Jesper Ganslandt - 91 min.)

Het vierjarige blonde jochie Jimmie moet huis en haard in Zweden verlaten. In zijn impressionistische en aangrijpende speelfilm zet Jesper Ganslandt (Falkenberg Farewell, The Ape) een bestaande crisis op zijn kop en toont een mensonterende vlucht door Europa door de ogen van een kind. Soms is het spannend en gezellig, vaak ook hartverscheurend. Openingsfilm IFFR 2018.
Tickets: https://www.filmhuisalkmaar.nl/films/jimmie

All You Can Eat Buddha (Canada - 2017 - Ian Lagarde - 84 min.)

Een mysterieuze vreemdeling magnetiseert toeristen in een Zuid-Amerikaans resort. Hij begint ter plaatse wonderen te verrichten. Wie is hij? Dit speelfilmdebuut is een vreemde, grappige, zen-achtige karikatuur van massatoerisme - alsof Alejandro Jodorowsky en Monty Python (denk The Meaning of Life) de krachten hebben gebundeld.
Tickets: https://www.filmhuisalkmaar.nl/films/all-you-can-e...
Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste weten welke films gaan draaien in Filmhuis Alkmaar?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!