Filmhuis Alkmaar

Specials » Opera

Opera Liefhebbers opgelet! In Filmhuis Alkmaar kun je genieten van bijzondere opera’s op het grote doek. Iedere laatste zaterdag van de maand LIVE vertoningen en klassieke producties.

Bestel nu kaarten voor dit opera-arrangement: opera met koffie/thee met gebak vooraf en prosecco in de pauze voor €22,50,-

Een van de meest geliefde opera's van Verdi is absoluut het hartverscheurende drama over de nar Rigoletto, die zonder het te weten de dood van zijn eigen dochter Gilda veroorzaakt. Vanuit Barcelona komt deze opera LIVE naar het Filmhuis Alkmaar. In Rigoletto, een van Verdi's meesterwerken, zit onder andere de wereldberoemde aria La Donna è Mobile.


Regisseur:Monique Wagemakers
Acteurs: Javier Camarena, Carlos Álvarez, Desirée Rancatore, Ante Jerkunica

Tickets
Il Trovatore - OPERA
Opera, 200, min

Twee mannen strijden om één vrouw (Leonora), met dodelijke afloop, maar eigenlijk is de hoofdpersoon de geheimzinnige zigeunerin Azucena. Zij is uit op bloedige wraak. Het drama vertelt in beroemde aria’s over de strijd tussen twee rivalen die vechten om dezelfde vrouw: de één is graaf van het Spaanse Aragon, de ander is een troubadour die door zigeuners werd grootgebracht.


Regisseur:Tiziano Mancini
Acteurs: Placido Domingo. Anna Netrebko, Gaston Rivero, Marina Prudenskaja,

Tickets

Vind ons leuk!

We houden graag contact via social media